Ofte stillede spørgsmål

SKAL vi købe noget til vores dildoparty?

NEJ- til et dildoparty hos os er der ingen købetvang. Det betyder at sælgeren går derfra uden sure miner også selvom I slet ikke købet noget som helst. Det koster selvfølgelig heller ikke nogen ekstra gebyrer eller andet hvis ingen køber noget.

 

Koster det noget hvis vi bliver færre piger end først aftalt?

NEJ – det koster ikke noget ekstra hvis I har skrevet at I bliver 10 piger og der så kun sidder 7 når sælgeren kommer. Det koster heller ikke noget hvis I sidder 10 piger når sælgeren kommer og der er en 2-3 piger der er nødt til at gå hjem inden partyet er slut. I skal bare altid være mindst 6 piger samlet fra start til slut.

 

Hvad får jeg ud af det når jeg er værtinde ved et dildoparty til en pigeaften?

Hvis du sørger for at samle en gruppe købelystne piger og der bliver købt for mindst 3000 kr så får du som bonus 200 kr du kan vælge varer for.

 

Hvad får bruden når vi holder polterabend for hende?

HUSK I kan købe et gavekort til bruden på et valgfrit beløb op til 300 kr så giver vi et tilsvarende beløb hvis bruden bruger sit gavekort på aftenen. Køber I f.eks. et gavekort på 250 kr så kan bruden købe varer for hele 500 kr! På den måde bestemmer I selv hvor stor gave bruden skal have.

 

Hvordan betaler man for de varer man vil købe?

Det er nemmest for dig som værtinde at dine gæster anvender Mobile Pay eller har kontanter med.

 

Hvordan får man varerne?

Varerne bliver sendt med post danmark til en adresse. Sælgeren aftaler hvem af jer det skal sendes til.

I har 2 muligheder med hensyn til indpakning.

Hvis I er mindst 4 der bestiller, kan vi også bare lægge alle tingene i en kasse og vedlægge bestillingssedlerne, så fordeler værtinden tingene efter sedlerne og så sender vi pakken gratis.

 

Hvornår får man varerne?

Vi sender varerne hurtigst muligt og ofte vil I have dem til weekenden efter. I travle perioder og perioder med mange helligdage kan der dog gå nogle dage ekstra.

 

Skal sælgeren have kørepenge?

Nej!! Vi tager ikke noget for kørsel.

 

Book dit party via bookingformularen eller på tlf: 24 22 65 26

Når du kontakter os via telefon (opkald og sms) accepterer du vores datapolitik som du kan læse om her