Mandeaften

Har I lyst til at prøve noget nyt til den ugentlige Mandeaften, eller har I længe været nysgerrige omkring hvad kvinderne egentlig laver til et dildoparty?

Man forbinder normalt ikke en Mandeaften og dildoparties som værende forenelige, men faktisk kan det give jer en solid ballast til at overraske og forstå jeres partner. For mange kan det være et være et tabu med dildoparties til mænd, men vi er sikre på at I vil finde aftenen underholdende og givende.

Til en Mandeaften sørger vi for at have produkter med der både passer til singlemanden og til ham som har en fast partner. Vi har selvfølgelig også et udvalg af vores egne cremer, bondage og andre ting med.

Ved at give instruktioner og viden om hvordan I får det optimale ud af legetøjet, kan I være med til at gøre brugen af vores sortiment, til en langt bedre oplevelse for jeres kvinde, lige som I selv vil få en masse ud af hele oplevelsen.

I løbet af aftenen får I lov til at se nærmere på legetøjet og der vil med garanti dukke nogle favoritter op i løbet af aftenen. Sexlegetøj er ganske enkelt ikke kun den gammeldags dildo – vi har et så bredt og spændende udvalg, at I med garanti vil falde over flere produkter som I ville kunne bruge derhjemme.

Den ambassadør der kommer ud til jeres Mandeaften er altid frisk på lidt god mandehumor, og er klar til både at give jer nye fif og tricks, samt en underholdende aften.

I kan tilkøbe en konkurrence til at gøre jeres Mandeaften endnu sjovere. Konkurrencen koster 250 kr. og vinderen modtager en fræk præmie. Det er ambassadøren der suverænt bestemmer hvad I skal konkurrere i. Vi har et godt udvalg af både fysiske konkurrencer, hvor I enten konkurrerer mod hinanden 1 mod 1 i en miniturnering eller alle mod alle og quizzer, hvor i skal bruge jeres seksuelle paratviden eller give et god bud på hvad svaret er.

Hvis I ønsker flere konkurrencer og fremvisning nogle få, men bedst sælgende produkter, kan i booke et Gok & Gadget party i stedet for.

OBS! OBS! OBS! Hos Dildoparty-4you er der inden købetvang til vores dildoparty.

Prisen for en Mandeaften er 300 kr.

Vi kører i hele landet. Og al kørsel er gratis. Der kan dog komme betaling på kørsel, hvis ambassadøren skal køre ekstraordinært langt.

Som vært får du:

En underholdende og givende aften med vennerne.

Mulighed for en valgfri gave til 200 kr. Der skal blot købes for mindst 3000 kr. til dit dildoparty (når eventuelle rabatter er fratrukket), så kan du frit vælge en eller flere ting fra hele vores store sortiment til en samlet værdi af op til 200 kr.

Hvor lang tid varer dit dildoparty:

En almindelig Mandeaften varer 1,5-2 timer. Jo flere deltagere, jo længere tid tager det. Men det kommer jo også an på hvor mange spørgsmål der bliver stillet og hvor stor interesse der er for produkterne.

Hvis I ønsker det, kan der på forhånd aftales hvor lang tid jeres dildoparty maksimalt må vare.

OBS! Hvis du ønsker dit dildoparty, skal vare mindre end 1,5 time koster det 200 kr. ekstra.

Mandeaften betingelser:

Alle deltagere skal være over 18 år. Hvis I har deltagere under 18, så kontakt os, så finder vi ud af en løsning

Der er ikke noget maksimalt antal deltagere, men vi vil gerne vide hvis I bliver mere end 20 mænd.

OBS! Hvis du booker dit party mindre end 24 timer, før det skal afholdes, vil der være et gebyr på 200 kr.

Hvor kører vi henne?

Vi har ambassadører fordelt over hele landet, så uanset om du bor i Skagen, Sønderborg, Nakskov eller Helsingør eller et hvilket som helst sted i landet, kan vi hjælpe dig og husk kørsel er altid GRATIS.